Grand Café Het Postkantoor | Geniet van Live Muziek bij Grand Café Restaurant het Postkantoor in Ermelo
Grand Café Restaurant Het Postkantoor in Ermelo heeft veel authentieke details teruggebracht in het voormalige postkantoor. Zowel jong als oud kunnen hier "aan de slag" met Jeu de Boules en Oud-Hollandse spelen als spijkers slaan en hoekstoelen onder het genot van een hapje en drankje.
Muziek, Oud-Hollandsche Spelen, Jeu de Boules, gezelligheid, comfort
15215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15215,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-restauranthetpostkantoor-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
De agenda

Van live muziek tot jeu des boules.

De agenda 

Pak je agenda erbij en … ‘blokken’ maar!

There are no upcoming events at this time

Live muziek

Muziekcafé bij Het Postkantoor

Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur.

Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur staat Het Postkantoor in het teken van het Muziekcafé. Beleef onder het genot van een lekker drankje en hapje de lekkerste live muziek. Vanaf nu heeft u altijd iets leuks te doen op donderdagavond!

Daarnaast is er iedere 3e zondag van de maand onze ‘Live Cooking & Music’. Deze zondagen staan in het teken van een lekkere Lazy Sunday! Met live cooking en live muziek wordt uw zondag gezelliger dan ooit!

Live sport op groot scherm

Van de Tour de France tot het EK Voetbal

De zomermaanden staan vaak bol van mooie sportevenementen. En zo ook deze sportzomer. Op het grote scherm in De Deel aan de zijkant van ons prachtige pand kijk je de wedstrijden van het EK voetbal, de Tour en Olympische Spelen. Reserveer snel uw tafel voor het beste zicht ‘op ’t veld’, ‘langs de baan’ of ‘aan de meet’!

Live sport op groot scherm
Jeu de Boules

Kom ook jeu de boulen!

De lekkerste buitensport die je kunt bedenken

Waan je in Frankrijk en geniet met familie en vrienden van Jeu de Boules. Zoals ons motto ‘Oude tijden herleven’ is Jeu de Boules helemaal herboren. Geniet van een beetje competitie en geniet vooral van het samenzijn onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Natuurlijk hebben we voor wie niet (meer) precies weet hoe het spelletje ook alweer gaat, de spelregels klaarliggen.

Behalve een gezellig wedstrijdje Jeu de Boules op onze privé baan, kunt u op De Deel naast het Grand Café ook aan de gang met de Oud-Hollandsche spelen: spijkers slaan, trekstoten, stressbal enzovoort. Wat te denken van de variant op het reguliere sjoelen:  hoekstoelen! Kent u ze nog? Kom ze uitproberen op De Deel. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Kortom, het Postkantoor staat garant voor volop vertier en vermaak, voor zowel jong als oud!